AEiG Puig d'Afrou

La Cellera de Ter

Agenda

No events found

Facebook

Twitter

Espai dels caps

Sopar fi de projecte dels RiNGs - 9 de juny de 2012

Aquest dissabte dia 9 de juny els Ràngers i Noies Guia de l'agrupament vam organitzar un gran sopar popular obert a tothom per celebrar la finalització del projecte. Aquest projecte va consistir en fer un reportatge sobre els artistes que hi ha a la Cellera de Ter (músics, pintors, escultors, escriptors...).

Podem dir que el sopar va ser un gran èxit de participació, ja que van venir al voltant d'unes 200 persones. Volem agrair a tota la gent que va venir, ja que la bona resposta de la gent és el que fa venir ganes de continuar fent coses pel poble. Gràcies!

Després de sopar els Ràngers i Noies Guia vam sortir per presentar el projecte i explicar-lo a tots els participants. Vam poder escoltar també alguns dels poemes de la Carme Palma i veure una de les maquetes d'en Climent Espona. A continuació, els Llops i Daines van fer la presentació del seu projecte. Ens van fer un concert amb les cançons que havien fet ells mateixos i van tocar amb instruments de joguina. Després els Ràngers i Noies Guia van sortir cantar algunes cançons que havien assajat per a l'ocasió.

Un cop fetes aquestes actuacions es va passar una versió reduïda del reportatge dels artistes de la Cellera que van fer els Ràngers i Noies Guia. La versió completa i definitiva la podrem veure pròximament.

Finalment, per acabar d'arrodonir la festa, vam poder gaudir del concert dels Campiki-pugui, el grup revelació de la temporada format per Ràngers dels caus d'Anglès i la Cellera. Moltes gràcies per animar la festa!

Els Ràngers i Noies Guia volem agrair la participació de tots els artistes que han col·laborat en el nostre projecte i especialment els artistes, als quals els demanem disculpes, que, per problemes tècnics, no han pogut sortir al reportatge. També volem donar les gràcies a totes les persones que ens han ajudat a preparar el sopar, ja que sense ells tot hauria estat molt més difícil, així com agrair també al Centre Cultural Parroquial per deixar-nos el material i les instal·lacions. També gràcies a l'Ajuntament de la Cellera de Ter per proporcionar-nos part de la infraestructura.

 

Finalment, us deixem amb algunes de les fotos del sopar:

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar