AEiG Puig d'Afrou

La Cellera de Ter

Agenda

No events found

Facebook

Twitter

Espai dels caps

A Punt de començar un nou curs!!!!!!!!

Aquest passat cap de setmana, tot l'equip d'Agrupament ja hem celebrat el Primer Consell d'Agrupament, a la Rectoria d'Osor.

Ja us podem avançar que les Inscripcions  seran el dia 23 de Setembre de 2/4 de 7 a 2/4 de 9 ala sala gran de la Rectoria, i i que podeu fer les pre-inscripcions mitjançant aquesta, nostra pàgina web.

Si no hi ha res de nou, l'Inici de cura serà el dia 1 d'Octubre, diada que celebrarem la FESTA DEL PAS, ja rebreu informació més detallada, un cop us hàgiu inscrit.

De l'equp de caps només dir-vos que hi ha gent que torna a l'Agrupament, desprès d'un any  "sabàtic", com son l'Andreu i la Mariona, i algú que ens deixa com el cas de la Sílvia, a la qual des d'aquí l'hi volem agraïr tots aquests anys que ha estat amb nosaltres i que el nou camí que ha emprés l'hi vagi molt bé!!!!!!!!!!!, també a l'Andreu Carreras, que per motius d'estudis ha de deixar l'Agrupament, que desitgem l'hi vàgin "estupendament" bé!!!!!!!.

Doncs, això, que hi ha moltes ganes per començar, amb nous projectes, excursions, activitats i sobretot de passar-ho molt i molt bé!!!!!!!!!!!!!!

 

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar